Katsaus Halloween-haasteeseen

Ajattelinpa sekoittaa lusikkani soppaan ja käydä Halloween-haasteeseen. Tarkoituksena on siis lukea teemaan sopivaa kirjallisuutta lokakuun ajan. Kauhun suuntaista minulla oli joka tapauksessa aikomuksena tässä kuussa lukea, joten oli helppo ottaa Yöpöydän kirjat-blogin haaste vastaan.

Kirjastossa käytyäni matkaan tarttuivat seuraavat:

Bram Stokerin Dracula.


Marko Hautalan Unikoira (koska Kuokkamummo oli menossa ja halusin silti lukea Hautalaa.) 


 Aino Kallasta. Luin muutaman rivin jo kirjastossa ja vaikutti eeppiseltä.


Jeff Longin Tilinteon hetki. Tästä en sano mitään, ennen kuin olen lukenut. 


Anne Rice, Veren vangit. Vampyyrit aiheena epäilyttää, mutta katsotaan. Saattaa olla ihan helmi, mistä sen tietää? 


Kommentit

 1. Kivoja löytöjä teit :) Pitäisi itsekin lukea Dracula joskus! Sitä itseasiassa eilen pyörittelin kirjastossa kädessäni, mutta jätin sen vielä sinne. Pakko yrittää keskittyä oman hyllyn kirjoihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan sormet syyhyää, että milloin pääsee lukemaan. (: Draculan ja Kallaksen lukemista odotan varmaan eniten. Mukavata haastetta!

   Poista
 2. Tuo kyseinen Jeff Longin kirja odottelee hyllyssäni sopivaa lukufiilistä. Olen kirjailijalta lukenut aikaisemmin teoksen Vuosi nolla, mikä oli todella koukuttavaa luettavaa. Sudenmorsian on yllättävän tuore teos sisällöltään, vaikka kieli onkin jopa tarkoituksellisesti vanhahtavaa. Draculan olen joskus pelastanut hyllyyni kirjastopoistona, pitäisi paikata siis vampyyritietämystäni sen ja Ricen osalta. Ehkäpä ensi vuoden Halloweenia varten? Hienolle näyttää haastepinosi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Draculan olen ehtinyt aloittaa. Vähän epäröin kirjastossa, otanko sitä lainkaan. Sivumäärä pelotti. Mutta onneksi otin, nyt olen jo ihastunut ! Pitäisi vaan malttaa tehdä muutakin kuin lukea...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olga Tokarczuk: Alku ja muut ajat (2007)

Kerola: Kaikenkarvainen kansa (2017)